luni, 26 decembrie 2011

Conexiune cu Floarea Vietii

Am continuat sa citesc din cartea "A douasprezecea viziune" (James Redfield) din locul in care ramasesem cu o seara in urma (la integrarea a 6-a, adunarea de la "copacul pacii". Simteam ca ochii, mintea imi sint neclare. Am dat cartea la o parte si am ascultat muzica (ritualul 9 Munay Ki).
Cu mana dreapta pe inima si stanga cu palma in sus, sprijinita pe coapsa, am simtit cum incep sa ma conectez. L-am simtit pe Iisus ca un frate, asa cum l-am perceput in una din meditatiile din "Misterele samanice ale Egiptului".
Apoi, la un moment dat, am perceput conexiunea cu Floarea Vietii; pornea din inima mea. I-am permis sa se desfasoare pana ce a cuprins totul: tot Pamantul, toate fiintele de pe el, toata zona inconjuratoare din spatiu, pana ce s-a intregit cu restul Universului.
Am permis crearea retelei de Floarea Vietii Pura, cu Centru Unic. (Fotografia alaturata nu am creat-o eu, am gasit-o pe un forum, www.rufon.org, dar se incadreaza perfect cu continutul acestei postari.)

Apoi am reusit sa citesc din carte. M-am oprit la pasajul in care se afirma ca, pentru a mentine fluxul sincronicitatii, trebuie sa iti expui adevarul, calea pe care te afli; asa vei atrage sincronicitatile tale.
Am avut astfel intuitia (a 2-a oara) de a posta public pe blog despre experientele din meditatiile Egiptului.
Trebuie sa o fac. Draga Mihail, te rog sa ma ajuti! Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu